tag:blogger.com,1999:blog-3296579506161564574.post4417107369611347321..comments2024-03-08T17:59:32.060+02:00Comments on Fińskie smaki: Chleb z płatkami owsianymi, różnymi paprochami oraz semantykaFińskie smakihttp://www.blogger.com/profile/11102352738716734437noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3296579506161564574.post-55867084897433792572016-11-22T16:03:12.799+02:002016-11-22T16:03:12.799+02:00Jak zwykle zapomniałam dopisać, jakich drożdży uży...Jak zwykle zapomniałam dopisać, jakich drożdży używam, pewnie dlatego że zawsze są to świeże drożdże, suchych nie potrafię używać :) Tak, brzoza też była wykorzystywana. Fińskie smakihttps://www.blogger.com/profile/11102352738716734437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3296579506161564574.post-80845257621094254552016-11-22T15:13:14.877+02:002016-11-22T15:13:14.877+02:00Dygresja bardzo ciekawa. Podobne historie słyszała...Dygresja bardzo ciekawa. Podobne historie słyszałam o wykorzystywaniu kory brzozy. <br />Z jakich drożdży pieczesz ten chleb? Sara Satukirjahttps://www.blogger.com/profile/06475034119559708243noreply@blogger.com